Followers

Wednesday, November 24, 2010

rest kan mindaa sekejap . HEH ;D

huh .. paper bahasa melayu , bahasa inggeris . teory arts & sejarah . smuaa sudaa berlalu , ngee ;)
tak bole na patah belakang blik da eah ! ;p 
tptp , kalau bole ptah belakang balik , korang na er buad balik ? HAHAHA . if yayaa , maybe laa KOD ;p
haishh , now minda ny pelu rest laahh ;) semenjak start exam ny , rase penad sgtsgt .
tatao la knp kann, maybe sebab duk dalam dewan tuhh lame sgt . ngeeee ;)
after buad exam je , msty rase macam ade satuu beban yg da t'kua dalam pale otak nyh . kann kann ?? ;D
HAHAHA . aduy . abis neuron2 dalam pale ny t'guling2 atas meja , hahaha ;D mrepek betul laahh .


2 comments:

IronHeart2204 said...

Gudluck k (^_^)
bnykkan doa

yayaa ahmad fuziey said...

hehe . thanks for d advice ;)

Wednesday, November 24, 2010

rest kan mindaa sekejap . HEH ;D

huh .. paper bahasa melayu , bahasa inggeris . teory arts & sejarah . smuaa sudaa berlalu , ngee ;)
tak bole na patah belakang blik da eah ! ;p 
tptp , kalau bole ptah belakang balik , korang na er buad balik ? HAHAHA . if yayaa , maybe laa KOD ;p
haishh , now minda ny pelu rest laahh ;) semenjak start exam ny , rase penad sgtsgt .
tatao la knp kann, maybe sebab duk dalam dewan tuhh lame sgt . ngeeee ;)
after buad exam je , msty rase macam ade satuu beban yg da t'kua dalam pale otak nyh . kann kann ?? ;D
HAHAHA . aduy . abis neuron2 dalam pale ny t'guling2 atas meja , hahaha ;D mrepek betul laahh .


2 comments:

IronHeart2204 said...

Gudluck k (^_^)
bnykkan doa

yayaa ahmad fuziey said...

hehe . thanks for d advice ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...